Minőségbiztosítási rendszer

 

„A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették.”
(Harry Gordon Selfridge)

A 2013 szeptemberétől hatályos felnőttképzésre vonatkozó jogszabályokban nagy hangsúlyt kap a képzések minősége, a minőségi mutatók meghatározása, értékelése és felülvizsgálata. Ezt bizonyítja, hogy a felnőttképzési minőségbiztosítási keretrendszerrel az 58/2013. (XII. 13.) NGM rendeletben egy egész fejezet foglalkozik.

A felnőttképzést folytató intézményeknek tehát a jogszabályi megfelelés érdekében érdemes minimum ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetni az intézmény saját minőségbiztosítási rendszerére, mint a jogalkotónak. A jó minőségbiztosítási rendszer a jogszabályi megfelelésen túl szolgálhatja a felnőttképzési intézmények stabilitását és növekedését is az által, hogy biztosítja

  • a hatékony és magas színvonalú tevékenységet
  • a képzésben résztvevők, a partner szervezetek, valamint a belső munkatársak igényeinek maradéktalan kielégítését,
  • a bizalom megszerzését és fenntartását,
  • a piaci megerősödést és növekedést, a piaci igényekre való gyors reagálást
  • a profit és a partneri elégedettség növelését.

A fent felsoroltak elérése érdekében a felnőttképzési intézmények részéről hatalmas erőforrásokat igényel a megfelelő minőségbiztosítási rendszer kidolgozása. Az Eduplus Kft. a felnőttképzést folytató intézményeknek megkönnyíti e feladatuk teljesítését.

Minőségbiztosítási rendszerünk a nemzetgazdasági miniszter döntése alapján megfelel a fent említett NGM rendeletben meghatározott minőségbiztosítási keretrendszernek, tehát a felnőttképzési tevékenységet folytató intézményeknél alkalmazható.

Az Eduplus Kft. a Minőségbiztosítási rendszer felhasználói jogának átadása mellett vállalja annak a megrendelő intézményre történő adaptációját, illetve elkészíti az intézmény felnőttképzési tevékenységének operatív szabályozásához szükséges dokumentumokat, melyeket a Minőségbiztosítási kézikönyv tartalmaz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje árajánlatunkat az eduplus@eduplus.hu e-mail címen!

Szívesen állunk rendelkezésére!