Külső értékelés

 
Tájékoztató a külső értékelésről
felnőttképzést folytató intézmények részére
 

Örömmel értesítjük a felnőttképzést folytató intézményeket, hogy az Eduplus Kft minőségbiztosítási rendszere miniszteri döntés szerint megfelel az 58/2013. (XII. 13.)  NGM rendeletben meghatározott minőségbiztosítási keretrendszernek, ennek alapján végezheti a felnőttképzést folytató intézmények felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 14. § (2) bekezdése szerinti külső értékelését.

A külső értékeléseket minden esetben az intézmény lehetőségeihez és igényeihez igazítottan szervezzük meg, előzetesen egyeztetett célokkal, feltételekkel. Az értékelés elvégzését a felnőttképzés és a minőségbiztosítás területén nagy tapasztalattal rendelkező, felkészült, közel 30 fős szakértői csoport [Szakértői bemutatkozások] bevonásával végezzük, akik szakmai segítségnyújtó, szakértői tanácsadói feladatot látnak el. A külső értékeléseket minden esetben az intézmény lehetőségeihez és igényeihez igazítottan szervezzük meg, előzetesen egyeztetett célokkal, feltételekkel (beleértve a díjfizetést is). Az értékelés elvégzésére kijelölt szakértő szakmai segítségnyújtó feladatot lát el, és igény szerint utánkövetési feladatokat is vállal.

Az Eduplus Kft. külső értékeléséhez kapcsolódó további előnyök és kedvezmények, amelyek a megbízási díjban benne foglaltatnak:

  • Minőségi, jól felkészült, nagy felnőttképzési tapasztalattal rendelkező, munkájuk alapján szakmailag elismert, a jogszabályokat rugalmas keretek között kezelni tudó, objektív, etikus és humánus szakértői kör.
  • Ezen szakértői kör vezetője Szántó Zoltán korábbi FAT elnök, aki a hazai felnőttképzés minőségi megújításának és az intézménybarát szakértői tevékenységnek elkötelezett híve, az FSZOE 2003. évi alapításának és működésének szervezője.
  • A lehetőségekhez mérten az Ön intézménye által kért szakértő kijelölése és bevonása.
  • A külső értékelések másodlagos kontrollja, a külső értékelések esetenkénti szupervíziója.
  • Az intézmény tevékenységének volumenéhez igazított megbízási díj.
  • A megbízási díj kifizetéséhez igénybe vehető eseti kedvezmények (kedvező fizetési határidő, részletfizetési kedvezmény).
  • Az intézmény külső értékelésének az intézmény napi tevékenységét nem zavaró, együttműködő (adott esetben és kérésre akár hétvégi) lefolytatása.
  • A külső értékelésen túlmenően az esetlegesen feltárt hiányosságokkal kapcsolatos, azok kijavítására vonatkozó korrekt szakértői elemzés.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot az itt elérhető űrlap kitöltésével [Ajánlatkérő űrlap].